پایان حقوقی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران، روسیه و چین خاتمه راستی‌آزمایی برجام را به آژانس اعلام کردند ایهود باراک به تجاوز جنسی وحشیانه متهم شد حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در جنوب لبنان با ۲ شهید بازدید عراقچی از منزل رهبر معظم انقلاب در مشهد + تصاویر افشاگری ترامپ درباره نقشش در انفجار پیجرهای حزب‌الله لبنان انفجار ۲ بمب در خیبرپختونخوا پاکستان رئیس مجلس شورای اسلامی: از تصمیم دولت برای واگذاری اختیارات به استان‌ها حمایت می‌کنم عارف: شبکه نخبگان ایرانی در داخل و خارج کشور تشکیل شود آلمان از طرح اسرائیل برای اشغال کرانه باختری انتقاد کرد آیت‌الله علم‌الهدی: دشمن به دنبال تضعیف خداباوری در نسل جوان است| هدف انقلاب اسلامی توسعه و عزت دین است الحوثی: ارتش یمن در بالاترین سطح آمادگی قرار دارد آمادگی نیرو‌های نظامی ونزوئلا برای مقابله با تهدید‌های آمریکا اردوغان: باید فشار دیپلماتیک جدی بر اسرائیل اعمال شود سقوط هواپیمای جدید نیروی هوایی آمریکا (۲ آبان ۱۴۰۴) سومین حکم جلب بشار اسد توسط فرانسه صادر شد روسیه نقض حریم هوایی لیتوانی را تکذیب کرد حمله پهپادی اوکراین به قلب روسیه (۲ آبان ۱۴۰۴) اقدام بی‌سابقه نخست وزیر جدید ژاپن در ارتباط با کره شمالی مذاکرات تجاری آمریکا با کانادا لغو شد (۲ آبان ۱۴۰۴) حمله پلیس اکوادور با گاز اشک آور به معترضان (۲ آبان ۱۴۰۴) ترامپ: عملیات گسترده علیه کارتل‌های مواد مخدر آغاز می‌شود پورمحمدی: به جریانات داخلی توصیه می‌کنم که به منافع ملی فکر کنیم لفاظی نماینده آمریکا در سازمان ملل علیه ایران: از جاه طلبی دست بردارید سرپرست سفارت ایران در کابل: نیازمند توافقی با افغانستان برای منابع آبی مشترک هریرود هستیم ایروانی: آمریکا سرمنشاء واقعی بی‌ثباتی در منطقه است لاریجانی: نشست کوچک شرم‌الشیخ جای ایران اسلامی نبود | شورای امنیت هیچ خاصیتی ندارد
سرخط خبرها

ترامپ: سخاوت رئیس جمهور بایدن ماهیت فساد دارد | از انتخابات کنار نمی‌کشم

  • کد خبر: ۱۶۸۶۷۱
  • ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۹
ترامپ: سخاوت رئیس جمهور بایدن ماهیت فساد دارد | از انتخابات کنار نمی‌کشم
دونالد ترامپ گفت که کمک‌های نظامی به کی‌یف باعث شده ارتش کشورش با یک مشت مهمات یا بدون مهمات باقی بماند و این نشان می‌دهد که سخاوت رئیس جمهور بایدن ماهیت فساد دارد.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از نووستی، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا اعلام کرد که کمک نظامی به اوکراین منجر به کمبود مهمات در ارتش آمریکا شده است.

ترامپ در سخنرانی خود در جمع هوادارانش در روز شنبه در شهر کلمبوس واقع در جورجیا گفت: اکنون مهمات نداریم، همه آن در اوکراین است.

ترامپ اشاره کرد که در دوران ریاست جمهوری‌اش، "نیروهای مسلح را سازماندهی مجدد کرد."

او افزود: ما مهمات زیادی داشتیم... اکنون مهمات بسیار کمی برای محافظت از خود داریم.

ترامپ ادامه داد: «پس می‌بینید (بایدن) مبالغ هنگفتی از اوکراین دریافت می‌کند بعد ما با تعجب از خود می‌پرسیم که چرا او این کار را می‌کند.»

ترامپ افزود که بایدن اصرار دارد بگوید که از معاملات تجاری پسرش بی‌اطلاع بوده است.

رئیس جمهور سابق آمریکا در بیانیه‌هایی که رسانه‌های آمریکایی از جمله سی‌ان‌بی‌سی منتشر کردند، گفت: «اتهامات علیه من مانع از نامزدی برای ریاست‌جمهوری نمی‌شود».

دونالد ترامپ طی مصاحبه‌ای با نشریه پولیتیکو عنوان داشت: حتی اگر برای ۳۷ فقره جرم هم محکوم بشوم، همچنان به رقابت انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ ادامه خواهم داد. وی افزود: من هرگز کناره‌گیری نخواهم کرد. ببینید، اگر می‌خواستم کناره‌گیری کنم، قبل از رقابت اصلی در سال ۲۰۱۶ کناره‌گیری می‌کردم.

این رئیس‌جمهوری سابق آمریکا با اشاره به کیفرخواست ۳۷ فقره‌ای علیه خود و مسئله نگهداری اسناد طبقه‌بندی شده گفت: هیچکس نمی‌خواهد محکوم شود. من به آمار و ارقام نظرسنجی‌ها اهمیت نمی‌دهم. من نمی‌خواهم محکوم شوم و هرگز محکوم نشده‌ام. همه این‌ها سیاسی است. من بی‌گناهم.

ترامپ همچنین از وزارت دادگستری انتقاد و آن را به "فساد" در ارتباط با پیگرد قانونی خود متهم کرد.

رئیس جمهور سابق آمریکا، در اولین سخنرانی عمومی خود پس از متهم شدن، قول داد به فعالیت‌های سیاسی خود ادامه دهد و پرونده جنایی بعدی را به موفقیت خود در نبرد برای بازگشت به کاخ سفید مرتبط دانست.

ترامپ تاکید کرد که در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری، واشنگتن هیچ مشکلی با روسیه، چین و اوکراین نخواهد داشت؛ در حالیکه در حال حاضر تلاش می‌شود کشور را به خطرناک‌ترین وضعیت تاریخ خود برساند.

وی در سخنرانی خود تکرار کرد که درگیری در اوکراین تحت رهبری او رخ نمی‌داد و قول داد در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری حتی بدون انتظار برای تحلیفش، ظرف ۲۴ ساعت به صلح دست یابد.

او گفت: «من تنها نامزدی هستم که می‌توانم چنین قولی بدهم. اجازه نمی‌دهم جنگ جهانی سوم اتفاق بیفتد... این یک جنگ متعارف نیست که تانک‌ها به سمت یکدیگر تیراندازی کنند... این یک جنگ هسته‌ای خواهد بود، شاید با نابودی کل جهان. من به آن اجازه نمی‌دهم.»

ترامپ با اشاره به قدرت «چپ‌گرایان افراطی» در ایالات متحده، ادعا کرد: «آمریکا هم‌اکنون با نیروهای داخلی به‌مراتب بزرگ‌تری از مجموع نیروهای خارجی از جانب روسیه، کره شمالی، چین و ایران مواجه است. اگر در آمریکا رهبر درست داشتیم، این کشورها هرگز با آمریکا مشکلی نداشتند.»

او در جمع هوادارانش افزود: دولت کنونی آمریکا را در خطرناک‌ترین وضعیت ممکن در تاریخ قرار داده است و رای‌دهندگان در نوامبر ۲۰۲۴ «رئیس‌جمهور فاسد، جو بایدن»‌ را از کاخ سفید بیرون خواهند کرد تا عظمت را دوباره به آمریکا بازگردانند.»

او جو بایدن، رئیس‌جمهور کنونی آمریکا را به تلاش برای زندانی کردن "یک مخالف سیاسی بزرگ که در نظرسنجی‌ها با اختلاف زیادی پیشی گرفته است" متهم کرد.

او گفت: "ما در حال حاضر با اکثریت قاطع برنده هستیم. اگر اینطور نبود، شکار موهومات و اتهاماتی وجود نداشت."

ترامپ که در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ شرکت می‌کند، تاکید کرده که از برنامه‌ها و جاه طلبی‌های سیاسی خود دست نمی‌کشد. ترامپ وعده داد: "من نمی‌توانم متوقف شوم. من از مبارزه برای شما دست بر نمی‌دارم."

دونالد ترامپ در ادامه، بار دیگر به وقوع تقلب در انتخابات ریاست‌جمهوری گذشته اشاره کرد و گفت: «در ۲۵ نوامبر ۲۰۲۴ با رای شما کشورمان را پس خواهیم گرفت و کاری را که شروع کردیم، تمام خواهیم کرد. برنامه «اول آمریکا» ما از روز اول تهدیدی علیه موجودیت سیاستمداران فاسدی بود که به خرج مردم ثروت‌اندوزی می‌کنند، مرزها را ناامن می‌کنند، مشاغل را صادر می‌کنند، در انتخابات تقلب می‌کنند و خزانه کشور را در جنگ‌های بی‌پایان خارجی خرج می‌کنند.»

او ضمن اشاره به اقتصاد قوی آمریکا و نرخ پایین بهره، صلح با تمام جهان و شکست داعش در دوران ریاست‌جمهوری خود، اضافه کرد:‌ «دولت کنونی آمریکا بخش بزرگی از تسلیحاتش را در افغانستان جا گذاشت و افغانستان امروز به یکی از بزرگ‌ترین صادرکنندگان تسلیحات تبدیل شده است و سلاح‌هایی را که ما به آن‌ها دادیم، می‌فروشند. دولت کنونی اول نظامیان آمریکایی را از افغانستان خارج کرد، در حالی که ارتش باید آخر سر آنجا را ترک می‌کرد.» 

دونالد ترامپ ضمن ابراز امیدواری به پیروزی در انتخابات بعدی ریاست‌جمهوری آمریکا، وعده داد که مرزها را امن خواهد کرد و جلو ورود افراط‌گرایان به ایالات متحده را خواهد گرفت.

او گفت که اسناد محرمانه‌ای از بایدن و مایک پنس، معاون رئیس جمهور سابق آمریکا پیدا شد؛ اما آنها و همچنین هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه سابق آمریکا که به گفته ترامپ، ۳۳۰۰۰ ایمیل حاوی اطلاعات محرمانه را از بین برده بود، در این خصوص متهم نشدند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->